Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anatomy Türkçe yama

27.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Anatomy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MESMERiZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Anatomy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Anatomy, psikolojik korku atmosferinde tutulan ve tamamlanması bir saatten az süren deneysel bir macera oyunudur. Bağımsız bir yazar olan Kitty Horrorshow tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır.

İndirme sayısı:
9940
Yayın yılı:
2016





Anatomy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anatomy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anatomy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anatomy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anatomy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anatomy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Actual Sunlight, Little Red Lie hesabında bir başlık daha bulunan bağımsız stüdyo WZO Gamesin mekanik olarak basit ve kısa (oyun bir saatten kısa sürede tamamlanabilen) bir macera oyunudur.
Little Kitty, Big City, kedinin hayatını tatmamızı sağlayan bir arcade macera oyunudur.
Hello Kitty Kruisers, Hello Kitty çizgi dizisinden bilinen karakterlerin, oyuncuların kontrolüne verildiği üç boyutlu bir atari yarış oyunudur.
Psikolojik bir gerilim atmosferinde tutulan PC, PS4 ve XONE için The Works of Mercy, Roman Polanskinin Repulsion ve The Tenant ve benzersiz Stanley Kubrickin The Shining gibi klasik filmlerinden
Bir torba sütün dışında bir süt torbasının dışında bir süt, psychedelic korku hissi veren deneysel bir görsel roman macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle