Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Works of Mercy Türkçe yama

25.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Works of Mercy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Works of Mercy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Psikolojik bir gerilim atmosferinde tutulan PC, PS4 ve XONE için The Works of Mercy, Roman Polanskinin Repulsion ve The Tenant ve benzersiz Stanley Kubrickin The Shining gibi klasik filmlerinden ilham alan birinci şahıs perspektif macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9641
Yayın yılı:
2023





The Works of Mercy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Works of Mercy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Works of Mercy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Works of Mercy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Works of Mercy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Works of Mercy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nekopara Vol. 4 NEKO WORKs stüdyosundan bir görsel roman oyunudur. Seri, antropomorfik kedilerin var olduğu modern dünyanın bir vizyonunu sunuyor.
Rube Works: The Official Rube Goldberg Buluş Oyunu, bir tencereyi sulamak gibi çok basit görevleri yerine getiren karmaşık cihazları tasvir eden sayısız çizimiyle ünlenen ressam ve mucit Rube
Sonsuz olasılıklara sahip bir nişancı olan Blast Works: Build, Trade, Destroy sizi çılgın bir geometrik savaşa davet ediyor!
Image Works ekibi (Predator 2 dahil) tarafından geliştirilen ana karakter, başlık oyunudur.
Hit film Shrek 2nin çıkış yapan yıldızı Çizmeli Kedi, Game Boy Advance için kendi harika video oyununa sahip!
Yorumlar
Yorum ekle