Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Actual Sunlight Türkçe yama

09.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Actual Sunlight. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DiGERATi, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Actual Sunlight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Actual Sunlight, Little Red Lie hesabında bir başlık daha bulunan bağımsız stüdyo WZO Gamesin mekanik olarak basit ve kısa (oyun bir saatten kısa sürede tamamlanabilen) bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9117
Yayın yılı:
2014





Actual Sunlight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Actual Sunlight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Actual Sunlight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Actual Sunlight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Actual Sunlight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Actual Sunlight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Survive, daha önce Xbox Live Indie Games hizmeti (Zombies, Crazy Particles ve diğerleri) içinde Xbox 360 konsoluna yönelik küçük yapımlarla tanınan bağımsız stüdyo Subsurface Gamesin başarılarındaki
Game Tycoon 2, PC için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Root Of Evil: The Tailor, korku unsurları içeren birinci şahıs bir macera oyunudur.
Bir Baykuşla Akşam Yemeği, klasik tıkla ve tıkla oyunları tarzında kısa bir korku macera oyunudur.
Liman Simülatörü, demirleyen konteyner gemilerini en kısa sürede kontrol etmek için deniz kıyısındaki liman başkanı pozisyonunu almanızı ve mevcut tüm ekipman ve mekanizmaların çalışmalarını
Yorumlar
Yorum ekle