Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Machine Hunter Türkçe yama

06.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Machine Hunter. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir dEViATED, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Machine Hunter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Machine Hunter, olayları yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla gözlemlediğimiz bir aksiyon oyunudur. Başlık Eurocom Entertainment Software tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10256
Yayın yılı:
1997





Machine Hunter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Machine Hunter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Machine Hunter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Machine Hunter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Machine Hunter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Machine Hunter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 ve XBOX için yayınlanan Mace Griffin Bounty Hunter, olayları birinci şahıs bakış açısıyla izlediğimiz dinamik bir nişancı oyunudur.
Wildcat Gun Machine, kurşun cehennemi atıcı unsurlarına sahip bir zindan tarayıcısıdır.
Return of the Incredible Machine: Contraptions, eski kaşiflerin saatlerce vakit geçirdiği ve şimdi eski tarihi ve eski neşeyi hatırlatan eski hit Incredible Machine bulmaca oyununun yeni bir
Monster Hunter Rise: Sunbreak, aksiyon RPG Monster Hunter: Rise için ilk genişleme paketidir.
Daha Fazlası! Incredible Machine, Jeff Tunnell ve Dynamix stüdyosu tarafından yaratılan orijinal mantık oyununun zenginleştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle