Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mace Griffin Bounty Hunter Türkçe yama

19.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mace Griffin Bounty Hunter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Mace Griffin Bounty Hunter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
PC, PS2 ve XBOX için yayınlanan Mace Griffin Bounty Hunter, olayları birinci şahıs bakış açısıyla izlediğimiz dinamik bir nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
9903
Yayın yılı:
2003





Mace Griffin Bounty Hunter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mace Griffin Bounty Hunter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mace Griffin Bounty Hunter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mace Griffin Bounty Hunter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mace Griffin Bounty Hunter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mace Griffin Bounty Hunter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sen, gizemli bir tarikatın ele geçmez liderini ölü ya da diri avlamak için tutulan galaksinin en tehlikeli ödül avcısı Jango Fettsin.
Bölge istila edildi ve kasabayı dört kötü kanun kaçağı Yakışıklı Harry, Nasty Dan, El Loco ve The Cactus Kidden kurtarmak için son umutsun.
Bounty Battle, çeşitli bağımsız oyunların kahramanlarının savaştığı bir kavgadır.
Borderlands 3: Bounty of Blood Bir Fistful of Redemption, Moxxinin Heist of the Handsome Jackpot ve Guns, Love and Tentaclesdan sonra üçüncü, Borderlands 3e yapılan büyük genişleme DLC, ana oyundan
Bounty Train, küçük bir Kanada stüdyosu olan Corbie Gamesden alışılmadık bir ekonomik strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle