Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Borderlands 3: Bounty of Blood Türkçe yama

27.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Borderlands 3: Bounty of Blood! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CFF.

Oyun için türkçe yama metni Borderlands 3: Bounty of Blood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Borderlands 3: Bounty of Blood Bir Fistful of Redemption, Moxxinin Heist of the Handsome Jackpot ve Guns, Love and Tentaclesdan sonra üçüncü, Borderlands 3e yapılan büyük genişleme DLC, ana oyundan da sorumlu olan Gearbox stüdyosunu geliştirdi.

İndirme sayısı:
9128
Yayın yılı:
2020





Borderlands 3: Bounty of Blood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Borderlands 3: Bounty of Blood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Borderlands 3: Bounty of Blood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Borderlands 3: Bounty of Blood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Borderlands 3: Bounty of Blood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Borderlands 3: Bounty of Blood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, Gearbox Softwareden RPG unsurları içeren 2012 Borderlands 2 kıyamet sonrası FPSye beşinci eklentidir.
Tales from the Borderlands, The Walking Dead ve The Wolf Between Us gibi yapımlarla tanınan Telltale Games stüdyosunun Gearbox Software iş birliğiyle geliştirdiği bir macera oyunudur.
Borderlands Legendary Collection, en çok satan yağmacı nişancı serisinin (FPS ve RPG öğelerini birleştirerek) üç bölümünün bir derlemesidir.
Borderlands: The Handsome Collection, Borderlands: The Pre-Sequelin yeniden baskılarının bir paket sürümüdür!
PC, X360 ve PS3 için Borderlands, birinci şahıs nişancı oyunlarının ve RPGlerin özelliklerini bir araya getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle