Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Even More! Incredible Machine Türkçe yama

25.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Even More! Incredible Machine. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni The Even More! Incredible Machine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Daha Fazlası! Incredible Machine, Jeff Tunnell ve Dynamix stüdyosu tarafından yaratılan orijinal mantık oyununun zenginleştirilmiş bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
10369
Yayın yılı:
1993





The Even More! Incredible Machine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Even More! Incredible Machine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Even More! Incredible Machine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Even More! Incredible Machine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Even More! Incredible Machine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Even More! Incredible Machine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crazy Machines Elements, Incredible Machine ve Incredible Toons gibi oyunların manevi mirasçısı olan franchiseın bir sonraki bölümüdür.
The Incredible Machine: Even More Contraptions, birkaç yıllık aradan sonra bir kez daha oyuncuların kalbini ve takdirini kazanan popüler bulmaca oyununun dördüncü tam teşekküllü versiyonudur.
Return of the Incredible Machine: Contraptions, eski kaşiflerin saatlerce vakit geçirdiği ve şimdi eski tarihi ve eski neşeyi hatırlatan eski hit Incredible Machine bulmaca oyununun yeni bir
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin üç bölümünden oluşan bağımsız bir yapımdır.
The Incredible Toon Machine, Jeff Tunnell tarafından yaratılan, mantıksal bir çizgi dizi olan The Incredible Machinein, Sid & Als Incredible Toonsun 1993 sürümünün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle