Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Return of the Incredible Machine: Contraptions Türkçe yama

22.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Return of the Incredible Machine: Contraptions. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ZWT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Return of the Incredible Machine: Contraptions (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Return of the Incredible Machine: Contraptions, eski kaşiflerin saatlerce vakit geçirdiği ve şimdi eski tarihi ve eski neşeyi hatırlatan eski hit Incredible Machine bulmaca oyununun yeni bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10054
Yayın yılı:
2000





Return of the Incredible Machine: Contraptions oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Return of the Incredible Machine: Contraptions dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Return of the Incredible Machine: Contraptions klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Return of the Incredible Machine: Contraptions ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Return of the Incredible Machine: Contraptions oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Return of the Incredible Machine: Contraptions içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Incredible Machine: Even More Contraptions, birkaç yıllık aradan sonra bir kez daha oyuncuların kalbini ve takdirini kazanan popüler bulmaca oyununun dördüncü tam teşekküllü versiyonudur.
Crazy Machines: The Wacky Contraptions Game, The Incredible Machine serisi gibi oyunlardan esinlenen bir dizi mantıksal bulmacanın sonraki bölümüdür.
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin üç bölümünden oluşan bağımsız bir yapımdır.
The Incredible Toon Machine, Jeff Tunnell tarafından yaratılan, mantıksal bir çizgi dizi olan The Incredible Machinein, Sid & Als Incredible Toonsun 1993 sürümünün devamı niteliğindedir.
Daha Fazlası! Incredible Machine, Jeff Tunnell ve Dynamix stüdyosu tarafından yaratılan orijinal mantık oyununun zenginleştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle