Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

X-COM: Apocalypse Türkçe yama

16.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz X-COM: Apocalypse. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni X-COM: Apocalypse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
X-COM: PC için Apocalypse, X-COM: Terror from the Deep ve UFO: Enemy Unknown dahil olmak üzere MicroProseun popüler strateji oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10889
Yayın yılı:
1997





X-COM: Apocalypse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) X-COM: Apocalypse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales X-COM: Apocalypse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama X-COM: Apocalypse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


X-COM: Apocalypse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve X-COM: Apocalypse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Apocalypse Cow, Monstersın kapsamlı bir platform oyunudur. Geliştiriciler, klasik formülü BioShock serisinin damarında çılgın bir arsa ve bir anlatı ile birleştirmeye çalıştı.
Neuroshima Apocalypse, kıyamet sonrası bir çorak arazide geçen tam kanlı bir aksiyon RPG oyunudur.
Werewolf: The Apocalypse Earthblood, White Wolf Publishing masa üstü macera oyununda lisanslı bir aksiyon RPGsidir.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Shin Megami Tensei IV: Apocalypse for 3DS, bu evreni yaratan Aya Nishitani tarafından yazılan kitaplara dayanan popüler jRPG serisinin en yeni bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle