Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eden Türkçe yama

01.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Eden. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DBH.

Oyun için türkçe yama metni Eden (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Eden, tartışmalı Deccal Lars von Trier filmiyle bağlantılı, birinci şahıs bakış açısıyla gösterilen macera oyunu ve korkunun bir birleşimidir.

İndirme sayısı:
9642
Yayın yılı:
2023





Eden oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eden dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eden klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eden ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eden oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eden içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Banishers: Yeni Eden Ghosts, Dontnod Entertainment Studionun bir aksiyon RPGsidir, Life Is Strange, Hatırla Beni ve Vampyr gibi oyunların yazarları.
Eden Tomorrow, atari unsurlarına sahip bir bilim kurgu macera oyunudur.
Eden Star, yenilikçi fizik tabanlı dövüş, yok edilebilir ortamlar ve serbest biçimli yapıyı düşmanca bir uzaylı dünyasının keşfiyle harmanlayan, sürükleyici bir birinci şahıs, hayatta kalma yaratma
iOS ve ANDde yayınlanan Eden: Renaissance, The Last Kind stüdyosu tarafından geliştirilen bir mobil bulmaca oyunudur.
PixelJunk Eden 2, PixelJunk serisini temsil eden 2008 arcade oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle