Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PixelJunk Eden 2 Türkçe yama

04.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz PixelJunk Eden 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni PixelJunk Eden 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
PixelJunk Eden 2, PixelJunk serisini temsil eden 2008 arcade oyununun devamı niteliğindedir. Oyun bağımsız Q-Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8321
Yayın yılı:
2020





PixelJunk Eden 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PixelJunk Eden 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PixelJunk Eden 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PixelJunk Eden 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PixelJunk Eden 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PixelJunk Eden 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PixelJunk tabanlı tehlikenin yepyeni dünyasını keşfedin. PixelJunk Shooter, ilerlemek için çevreyi ve dinamik araziyi etkilemeniz gereken çeşitli mağara benzeri komplekslerin içini araştırmanız için
Sıvı dolu, tekno yakıtlı ortamlarda ateş edin, kaçının ve yan kaydırma yapın.
PixelJunk™ Monsters Encore, popüler ve bağımlılık yapan kule savunma oyunu PixelJunk™ Monstersın bir genişleme paketidir.
PixelJunk VR Dead Hungry, Q-Games tarafından geliştirilen PixelJunk serisinden başka bir oyundur.
Yalnızca ünlü sanatçı ve müzisyen Baiyonun zihninde var olan çılgın, ortam, yumuşak dünyadan PixelJunk™ 4am, yaratımın gücünü doğrudan parmaklarınızın ucuna getirerek önceki PixelJunk™ oyunlarından
Yorumlar
Yorum ekle