Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PixelJunk VR Dead Hungry Türkçe yama

22.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz PixelJunk VR Dead Hungry! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir s0m.

Oyun için türkçe yama metni PixelJunk VR Dead Hungry (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
PixelJunk VR Dead Hungry, Q-Games tarafından geliştirilen PixelJunk serisinden başka bir oyundur. Oyun, VR setleri düşünülerek geliştirildi. HikayeHikaye katmanı, PixelJunk VR Dead Hungryde özellikle önemli bir rol oynamıyor.

İndirme sayısı:
8687
Yayın yılı:
2016





PixelJunk VR Dead Hungry oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PixelJunk VR Dead Hungry dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PixelJunk VR Dead Hungry klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PixelJunk VR Dead Hungry ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PixelJunk VR Dead Hungry oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PixelJunk VR Dead Hungry içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PixelJunk tabanlı tehlikenin yepyeni dünyasını keşfedin. PixelJunk Shooter, ilerlemek için çevreyi ve dinamik araziyi etkilemeniz gereken çeşitli mağara benzeri komplekslerin içini araştırmanız için
Sıvı dolu, tekno yakıtlı ortamlarda ateş edin, kaçının ve yan kaydırma yapın.
PixelJunk™ Monsters Encore, popüler ve bağımlılık yapan kule savunma oyunu PixelJunk™ Monstersın bir genişleme paketidir.
Yalnızca ünlü sanatçı ve müzisyen Baiyonun zihninde var olan çılgın, ortam, yumuşak dünyadan PixelJunk™ 4am, yaratımın gücünü doğrudan parmaklarınızın ucuna getirerek önceki PixelJunk™ oyunlarından
PixelJunk Eden 2, PixelJunk serisini temsil eden 2008 arcade oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle