Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe yama

28.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Banishers: Ghosts of New Eden. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir VENOM.

Oyun için türkçe yama metni Banishers: Ghosts of New Eden (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Banishers: Yeni Eden Ghosts, Dontnod Entertainment Studionun bir aksiyon RPGsidir, Life Is Strange, Hatırla Beni ve Vampyr gibi oyunların yazarları.

İndirme sayısı:
9726
Yayın yılı:
2023





Banishers: Ghosts of New Eden oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Banishers: Ghosts of New Eden dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Banishers: Ghosts of New Eden klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Banishers: Ghosts of New Eden ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Banishers: Ghosts of New Eden oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Banishers: Ghosts of New Eden içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Call of Duty: Ghosts Nemesis, son DLC paketidir. Paket, 4 çok oyunculu harita ve Extinction 4 bölümlü epizodik destanın sonucu olan Exodusu içeriyor.
“Call of Duty: Ghosts”, 2003 yılında Activision tarafından yaratılan en çok satan FPS serisinin onuncu bölümüdür.
Dört benzersiz Çok Oyunculu Harita. Tamamen yeni bir çift amaçlı Saldırı Tüfeği/Keskin Nişancı Tüfeği.
PC, XONE, AND, WP ve iOSta yayınlanan Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek, geniş bir kitleye hitap eden klasik bir macera oyunu ile "gizli nesne" bulmacalarının bir karışımıdır.
Invasion, Call of Duty: Ghosts için dört benzersiz çok oyunculu harita ve Extinctionın dört bölümlü epizodik anlatısının bir sonraki bölümü olan Episode 3: Awakeningi içeren üçüncü DLC Paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle