Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Superbike World Championship Türkçe yama

04.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Superbike World Championship. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Superbike World Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
EA Sportsun Superbike serisinden, motosiklet şampiyonasında yer almanızı sağlayan ilk oyun. Türün diğer birçok temsilcisinin aksine, oyunun yüksek gerçekçiliğine özel vurgu yapıldı.

İndirme sayısı:
10786
Yayın yılı:
1999





Superbike World Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Superbike World Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Superbike World Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Superbike World Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Superbike World Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Superbike World Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Castrol Honda Superbike 2000, dünya şampiyonası takımı CASTROL HONDA RC45 takımı ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir motosiklet yarışı simülasyonudur.
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
Bir yarış seansı sırasında parkur, etkinlik organizatörlerinin hafta sonundan önce kurdukları zamanki kadar temiz ve kusursuz kalmaz.
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
SBK-07, resmi Superbike Dünya Şampiyonası video oyunudur, bu nedenle fantastik SBK şampiyonasına girmenize izin verecektir.
Yorumlar
Yorum ekle