Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SBK 07: Superbike World Championship 07 Türkçe yama

10.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SBK 07: Superbike World Championship 07. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AGGRESSiON.

Oyun için türkçe yama metni SBK 07: Superbike World Championship 07 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
SBK-07, resmi Superbike Dünya Şampiyonası video oyunudur, bu nedenle fantastik SBK şampiyonasına girmenize izin verecektir. Oyun tamamen lisanslıdır ve fizikten (size gerçekten bir yarış motosikleti sürme hissi veren) rakiplerin davranışlarına kadar bu dünyanın her yönünü simüle eder ve tüm resmi yarışları, oturumları, takımları ve binicileri sunar.

İndirme sayısı:
8867
Yayın yılı:
2023





SBK 07: Superbike World Championship 07 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SBK 07: Superbike World Championship 07 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SBK 07: Superbike World Championship 07 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SBK 07: Superbike World Championship 07 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SBK 07: Superbike World Championship 07 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SBK 07: Superbike World Championship 07 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Castrol Honda Superbike 2000, dünya şampiyonası takımı CASTROL HONDA RC45 takımı ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir motosiklet yarışı simülasyonudur.
Castrol Honda Superbike 2000, dünya şampiyonası takımı CASTROL HONDA RC45 takımı ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir motosiklet yarışı simülasyonudur.
Bir yarış seansı sırasında parkur, etkinlik organizatörlerinin hafta sonundan önce kurdukları zamanki kadar temiz ve kusursuz kalmaz.
EA Sportsun Superbike serisinden, motosiklet şampiyonasında yer almanızı sağlayan ilk oyun.
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle