Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SBK X: Superbike World Championship Türkçe yama

14.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz SBK X: Superbike World Championship. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TFT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni SBK X: Superbike World Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Bir yarış seansı sırasında parkur, etkinlik organizatörlerinin hafta sonundan önce kurdukları zamanki kadar temiz ve kusursuz kalmaz. Bisikletler her zaman koşmaya, frenlemeye ve lastik tüketmeye devam eder.

İndirme sayısı:
8164
Yayın yılı:
2010





SBK X: Superbike World Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SBK X: Superbike World Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SBK X: Superbike World Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SBK X: Superbike World Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SBK X: Superbike World Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SBK X: Superbike World Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
Castrol Honda Superbike 2000, dünya şampiyonası takımı CASTROL HONDA RC45 takımı ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir motosiklet yarışı simülasyonudur.
EA Sportsun Superbike serisinden, motosiklet şampiyonasında yer almanızı sağlayan ilk oyun.
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
SBK-07, resmi Superbike Dünya Şampiyonası video oyunudur, bu nedenle fantastik SBK şampiyonasına girmenize izin verecektir.
Yorumlar
Yorum ekle