Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spider-Man: Friend or Foe Türkçe yama

02.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Spider-Man: Friend or Foe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni Spider-Man: Friend or Foe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Spider-Man film üçlemesinden ve klasik Spider-Man(TM) çizgi romanlarından ilham alan Spider-Man(TM): Friend or Foe, oyuncuları Doc Ock, Green Goblin, Venom ve kötü şöhretli film düşmanlarını yenmeye ve ardından güçlerini birleştirmeye davet ediyor.

İndirme sayısı:
10569
Yayın yılı:
2007





Spider-Man: Friend or Foe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spider-Man: Friend or Foe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spider-Man: Friend or Foe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spider-Man: Friend or Foe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spider-Man: Friend or Foe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spider-Man: Friend or Foe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve WPde yayınlanan Spider-Man: Unlimited, Marvel tarafından lisanslanan, popüler sözde sonsuz koşucular türüne ait bir üçüncü şahıs arcade oyunudur.
Spider-Man: Battle for New York, dünyayı bir kez daha kurtarmak zorunda olan Spider-Manin bir başka macerasıdır.
Spider-Man 2: PC, PSP vb. için Oyun, Örümcek Adamın maceralarıyla ilgili oyun serisinin ikinci girişidir.
PC ve PS4 için Spider-Man: Homecoming VR, Spider-Man: Homecoming filminin tanıtım kampanyasının bir parçası olarak Sony Picutres Virtual Reality tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.
The Heist, ana oyun Insomniac Gamesin yazarları tarafından geliştirilen Spider-Manin ilk, bağımsız olmayan genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle