Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spider-Man: Homecoming VR Türkçe yama

26.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Spider-Man: Homecoming VR. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FAiRLiGHT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Spider-Man: Homecoming VR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Spider-Man: Homecoming VR, Spider-Man: Homecoming filminin tanıtım kampanyasının bir parçası olarak Sony Picutres Virtual Reality tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8005
Yayın yılı:
2017





Spider-Man: Homecoming VR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spider-Man: Homecoming VR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spider-Man: Homecoming VR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spider-Man: Homecoming VR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spider-Man: Homecoming VR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spider-Man: Homecoming VR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hill 5, başarılı ve beğenilen bir sinema filmi de dahil olmak üzere bir dizi hit eğlence ürününü piyasaya sürerek, dünyanın önde gelen korku serilerinden biri haline gelen dizinin geri
AND, iOS ve WPde yayınlanan Spider-Man: Unlimited, Marvel tarafından lisanslanan, popüler sözde sonsuz koşucular türüne ait bir üçüncü şahıs arcade oyunudur.
Spider-Man: Battle for New York, dünyayı bir kez daha kurtarmak zorunda olan Spider-Manin bir başka macerasıdır.
Spider-Man 2: PC, PSP vb. için Oyun, Örümcek Adamın maceralarıyla ilgili oyun serisinin ikinci girişidir.
The Heist, ana oyun Insomniac Gamesin yazarları tarafından geliştirilen Spider-Manin ilk, bağımsız olmayan genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle