Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spider-Man: The Heist Türkçe yama

25.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Spider-Man: The Heist. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXTALiA.

Oyun için türkçe yama metni Spider-Man: The Heist (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
The Heist, ana oyun Insomniac Gamesin yazarları tarafından geliştirilen Spider-Manin ilk, bağımsız olmayan genişletmesidir. DLC, üç bölümden oluşan The City That Never Sleeps kampanyasının bir parçasıdır (diğer iki bölümü Turf Wars ve Silver Liningdir).

İndirme sayısı:
8987
Yayın yılı:
2018





Spider-Man: The Heist oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spider-Man: The Heist dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spider-Man: The Heist klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spider-Man: The Heist ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spider-Man: The Heist oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spider-Man: The Heist içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silver Lining, Spider-Manin üçüncü genişleme paketidir. Eklenti bağımsız değildir (başlığın orijinal sürümünü gerektirir).
Spider-Man: Battle for New York, dünyayı bir kez daha kurtarmak zorunda olan Spider-Manin bir başka macerasıdır.
... Treni soymaya yönelik başarısız bir girişimin ardından yakalandınız ve silahlı soygun suçundan ağır bir cezaevinde 15 yıl hapis yattınız.
PC ve PS4 için Spider-Man: Homecoming VR, Spider-Man: Homecoming filminin tanıtım kampanyasının bir parçası olarak Sony Picutres Virtual Reality tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.
PayDay: The Heist for PC ve PS3, oyuncuların bankaları soyan suçluların rolünü üstlendiği, işbirlikçi bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle