Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spider-Man 2: The Game Türkçe yama

27.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spider-Man 2: The Game! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PARADiGM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Spider-Man 2: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Spider-Man 2: PC, PSP vb. için Oyun, Örümcek Adamın maceralarıyla ilgili oyun serisinin ikinci girişidir. İlk oyuna benzer şekilde aynı isimli filmin hikayesi ile alakalı.

İndirme sayısı:
8968
Yayın yılı:
2004





Spider-Man 2: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spider-Man 2: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spider-Man 2: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spider-Man 2: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spider-Man 2: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spider-Man 2: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
New York şehri işgal edildi ve onu yalnızca Örümcek Adam kurtarabilir.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Spider-Man: Unlimited, Marvel tarafından lisanslanan, popüler sözde sonsuz koşucular türüne ait bir üçüncü şahıs arcade oyunudur.
Spider-Man: Battle for New York, dünyayı bir kez daha kurtarmak zorunda olan Spider-Manin bir başka macerasıdır.
PC ve PS4 için Spider-Man: Homecoming VR, Spider-Man: Homecoming filminin tanıtım kampanyasının bir parçası olarak Sony Picutres Virtual Reality tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.
The Heist, ana oyun Insomniac Gamesin yazarları tarafından geliştirilen Spider-Manin ilk, bağımsız olmayan genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle