Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Drake Türkçe yama

13.09.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Drake. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADiGM.

Oyun için türkçe yama metni Drake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Canlı neon gotik çizgi roman tarzında görselleştirilmiş 3D aksiyon- shooter 35 yoğun görevle beş kusursuz oyun aşaması Hikaye odaklı öfkeli ve acımasız intikamın hikayesi, sonunda beklenmedik bir dönüşle Yoğun hikaye odaklı öfkeli ve acımasız intikamın beklenmedik bir dönüşle arsa çizgisi son.

İndirme sayısı:
9113
Yayın yılı:
2003





Drake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Drake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Drake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Drake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Drake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Drake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OmniCorpun acımasız politikasına karşı Direniş Hareketine yanlışlıkla katılan bir taksi şoförü olan Drake Edgewater, dünyadan izole bir şehir olan Kemodan çıkamadı.
Drake Hollow, büyülü bir dünyaya taşındığımız, orada yaşayan bitkisel yaratıkların güvenliğini ve memnuniyetini önemsediğimiz, üssünü oluşturduğumuz ve kana susamış canavarların saldırılarına karşı
Uncharted: The Nathan Drake Collection, PlayStation 4te yayınlanan Uncharted orijinal üçlemesinin yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonudur.
En ateşli yetenek yarışması olan Teen American Talent, Belleview Lisesinde herkesi heyecanlandırıyor.
Frank and Drake, Appnormals Team tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle