Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frank and Drake Türkçe yama

21.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Frank and Drake. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama The Company sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Frank and Drake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Frank and Drake, Appnormals Team tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. Chorus Worldwide Games tarafından yayınlandı. PlotFrank ve Drake, ölüleri hayata döndürmeye çalışan çılgın bilim adamı Frankenstein ve Transilvanyalı vampir aristokrat Drakula hakkındaki hikayelerin modern bir yorumudur.

İndirme sayısı:
8529
Yayın yılı:
2023





Frank and Drake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frank and Drake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frank and Drake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frank and Drake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frank and Drake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frank and Drake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ne düşündüğünüze dikkat edin... Drake, tehlikeli bir görevde bir infaz gemisine eşlik eden yıldız bir savaş pilotudur.
Drake Hollow, büyülü bir dünyaya taşındığımız, orada yaşayan bitkisel yaratıkların güvenliğini ve memnuniyetini önemsediğimiz, üssünü oluşturduğumuz ve kana susamış canavarların saldırılarına karşı
Stonekeep bir macera cRPG oyunudur. Drake olarak, lanetli Khull-Khummu durdurmalı ve Kaleyi eski ihtişamına kavuşturmalıyız.
Uncharted: The Nathan Drake Collection, PlayStation 4te yayınlanan Uncharted orijinal üçlemesinin yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonudur.
En ateşli yetenek yarışması olan Teen American Talent, Belleview Lisesinde herkesi heyecanlandırıyor.
Yorumlar
Yorum ekle