Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Uncharted: The Nathan Drake Collection Türkçe yama

04.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Uncharted: The Nathan Drake Collection. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MAZE.

Oyun için türkçe yama metni Uncharted: The Nathan Drake Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Uncharted: The Nathan Drake Collection, PlayStation 4te yayınlanan Uncharted orijinal üçlemesinin yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonudur. Başlangıçta Naughty Dog tarafından geliştirilen oyunlar, Bluepoint Games tarafından yeniden düzenlendi.

İndirme sayısı:
9131
Yayın yılı:
2015





Uncharted: The Nathan Drake Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Uncharted: The Nathan Drake Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Uncharted: The Nathan Drake Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Uncharted: The Nathan Drake Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Uncharted: The Nathan Drake Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Uncharted: The Nathan Drake Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uncharted 2: Hırsızlar Arasında, bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan, 2007de yayınlanan ve çok beğenilen oyunun bir başka devamı.
Uncharted 2: Hırsızlar arasında, 2007de yayınlanan ve bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan yüksek beğeni toplayan oyunun bir başka devamı var.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted 4: A Thiefs Endin hikaye kampanyalarının ve bağımsız Uncharted: The Lost Legacy eklentisinin PlayStation 5 ve PCnin gücünü kullanan yeniden
Uncharted: Golden Abyss, PlayStation Vitanın lansman oyunlarından biridir.
Uncharted: Fortune Hunter, AND ve iOSta yayınlanan bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle