Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Uncharted: Golden Abyss Türkçe yama

02.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Uncharted: Golden Abyss, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Uncharted: Golden Abyss (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Uncharted: Golden Abyss, PlayStation Vitanın lansman oyunlarından biridir. Oyun, yeni platformun teknik yeteneklerini göstermek için bir Sony stüdyosu olan Benddeki bir ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9259
Yayın yılı:
2011





Uncharted: Golden Abyss oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Uncharted: Golden Abyss dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Uncharted: Golden Abyss klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Uncharted: Golden Abyss ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Uncharted: Golden Abyss oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Uncharted: Golden Abyss içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uncharted 2: Hırsızlar Arasında, bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan, 2007de yayınlanan ve çok beğenilen oyunun bir başka devamı.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted 4: A Thiefs Endin hikaye kampanyalarının ve bağımsız Uncharted: The Lost Legacy eklentisinin PlayStation 5 ve PCnin gücünü kullanan yeniden
Uncharted: Fortune Hunter, AND ve iOSta yayınlanan bir mantık oyunudur.
Abyss Odyssey, bilinmeyenin derinliklerine doğru bir yolculuktur. ACE Team (Zeno Clash serisi, Rock of Ages) tarafından geliştirilen Abyss Odyssey, Art Nouveau stiliyle göz dolduruyor.
Uncharted Waters Online, MMORPG türünü temsil eden oldukça sıra dışı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle