Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

HomeTown Story Türkçe yama

04.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz HomeTown Story. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni HomeTown Story (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
HomeTown Story, küçük bir Japon kasabasında bir mağaza işletmeyi simüle eden bir RPG oyunudur. Yapım Toybox Games ekibi tarafından geliştirildi ve ana tasarımcı, kült Harvest Moon serisinin yaratıcısı Yosuhiro Wadaydı.

İndirme sayısı:
8289
Yayın yılı:
2013





HomeTown Story oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) HomeTown Story dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales HomeTown Story klasörüne koyun.

3. Türkçe yama HomeTown Story ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


HomeTown Story oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve HomeTown Story içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Diner Dash, PlayFirst stüdyosu tarafından yaratılan ve öncelikle basit gündelik yapımları piyasaya sürmesiyle tanınan popüler bir oyun serisidir.
Story of Seasons for 3DS, çok beğenilen Harvest Moon serisinin bir başka bölümüdür.
Pocket League Story 2 bir AND ve iOS futbol menajeridir. Oyun, Japon stüdyosu Kairosoft tarafından geliştirildi ve yapım, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor.
Lunar: Silver Star Story Complete, 1992de Sega CD konsolunda piyasaya sürülen Lunar: The Silver Star oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Doraemon Story of Seasons, Story of Seasons adlı tarımsal RPG serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle