Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

March of War Türkçe yama

13.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz March of War. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir STATiC.

Oyun için türkçe yama metni March of War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
March of War, oynaması ücretsiz, sıra tabanlı bir strateji MMOsu. Oyun kapalı betaya 1 Nisan 2013te başladı. March of War, 2013ün 2./Ç3ünde PC, MAC, iOS ve Android için çıkacak.

İndirme sayısı:
10619
Yayın yılı:
2014





March of War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) March of War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales March of War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama March of War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


March of War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve March of War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
March on Oz, Aksiyonu Oz Büyücüsü evreninde geçen RTS ve Kule Savunma türlerinin bir karışımıdır.
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA March Madness 2005, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik basketbol müsabakalarına odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
NCAA March Madness 2003, akademik basketbol müsabakalarının aslına uygun temsiline odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
March of the Living, gerçek zamanlı strateji, roguelike aksiyon oyunu ve hayatta kalma unsurlarını birleştiren PCde yayınlanan olağanüstü, iki boyutlu bir retro oyundur.
The Walking Dead: AND ve iOS için March to War, oynaması ücretsiz bir mobil çok oyunculu strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle