Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

March On Oz Türkçe yama

03.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz March On Oz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MP2K, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni March On Oz (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
March on Oz, Aksiyonu Oz Büyücüsü evreninde geçen RTS ve Kule Savunma türlerinin bir karışımıdır. Başlık, City State Entertainment adlı bağımsız stüdyonun ilk yapımı.

İndirme sayısı:
9807
Yayın yılı:
2023





March On Oz oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) March On Oz dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales March On Oz klasörüne koyun.

3. Türkçe yama March On Oz ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


March On Oz oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve March On Oz içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pillars of Eternity: The White March – Part II, Obsidian Entertainment tarafından 2015 yılında PC için piyasaya sürülen bir RPG olan Pillars of Eternitynin ikinci genişleme paketidir.
March of War, oynaması ücretsiz, sıra tabanlı bir strateji MMOsu. Oyun kapalı betaya 1 Nisan 2013te başladı.
March of the Living, gerçek zamanlı strateji, roguelike aksiyon oyunu ve hayatta kalma unsurlarını birleştiren PCde yayınlanan olağanüstü, iki boyutlu bir retro oyundur.
The Walking Dead: AND ve iOS için March to War, oynaması ücretsiz bir mobil çok oyunculu strateji oyunudur.
Pillars of Eternity: PC için yayınlanan The White March Part I, Obsidian Entertainment stüdyosundan CRPGnin Pillars of Eternity başlıklı ilk büyük genişletmesidir;
Yorumlar
Yorum ekle