Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Darkstar One: Broken Alliance Türkçe yama

28.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Darkstar One: Broken Alliance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CRUDE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Darkstar One: Broken Alliance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Darkstar One Broken Allianceda, en yeni ve hatta gizemli uzaylı silahlarını ve teknolojilerini kullanarak neredeyse sonsuz özelleştirme yeteneklerine izin veren gizemli uzay aracı Darkstar Onea komuta edin.

İndirme sayısı:
9085
Yayın yılı:
2010





Darkstar One: Broken Alliance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Darkstar One: Broken Alliance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Darkstar One: Broken Alliance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Darkstar One: Broken Alliance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Darkstar One: Broken Alliance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Darkstar One: Broken Alliance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kılıçların ve ruhların sonsuz mücadelesi PSPde devam ediyor! Soulcalibur: Broken Destiny, PSP® sistemine önde gelen silahlara dayalı bire bir dövüşçü getiriyor.
Naruto: The Broken Bond, 2007de çıkan Naruto: Rise of a Ninjanın doğrudan devamı.
Broken Ranks, tarayıcı oyunu The Pride of Taernin yeniden yapımıdır.
Broken Steel, Fallout 3ün üçüncü DLCsidir. Genişleme, eleştirmenlerce beğenilen The Elder Scrolls serisinin yaratıcıları Bethesda Softworks tarafından geliştirildi.
Broken Lines, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir taktik RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle