Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallout 3: Broken Steel Türkçe yama

20.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fallout 3: Broken Steel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DOT.EXE.

Oyun için türkçe yama metni Fallout 3: Broken Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Broken Steel, Fallout 3ün üçüncü DLCsidir. Genişleme, eleştirmenlerce beğenilen The Elder Scrolls serisinin yaratıcıları Bethesda Softworks tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8292
Yayın yılı:
2009





Fallout 3: Broken Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallout 3: Broken Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallout 3: Broken Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallout 3: Broken Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallout 3: Broken Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallout 3: Broken Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Broken Sword: The Shadow of the Templars, Lure of the Temptress ve Beneath a Steel Sky gibi hitlerin yaratıcıları tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
En popüler RPG serilerinden biri olan Falloutun strateji versiyonu bizi bir kez daha geleceğin kıyamet sonrası dünyasına götürüyor.
Fallout 5, kıyamet sonrası bir dünyada ayarlanan bir RPGdir. Oyun, Fallout 3, Fallout 4, Starfield ve Elder Scrolls serisinin yazarları Bethesda Softworks Studio tarafından geliştirildi.
Fallout 3: Point Lookout, çok popüler bir kıyamet sonrası RPG olan Fallout 3ün dördüncü DLCsidir.
Oyun, konsol kullanıcıları için tasarlanmış Fallout dünyasına bir giriş niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle