Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallout: Brotherhood of Steel Türkçe yama

23.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fallout: Brotherhood of Steel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Fallout: Brotherhood of Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Oyun, konsol kullanıcıları için tasarlanmış Fallout dünyasına bir giriş niteliğindedir. Amacımız, kıyamet sonrası çorak arazide yayılan kaosa düzen getirmeye çalışan Çelik Kardeşliği saflarında çalışmaktır.

İndirme sayısı:
8905
Yayın yılı:
2004





Fallout: Brotherhood of Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallout: Brotherhood of Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallout: Brotherhood of Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallout: Brotherhood of Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallout: Brotherhood of Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallout: Brotherhood of Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En popüler RPG serilerinden biri olan Falloutun strateji versiyonu bizi bir kez daha geleceğin kıyamet sonrası dünyasına götürüyor.
Fallout 76, popüler kıyamet sonrası RPG serisinin bir yan ürünü ve rol yapma öğelerine sahip bir çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma oyunudur.
Fallout 5, kıyamet sonrası bir dünyada ayarlanan bir RPGdir. Oyun, Fallout 3, Fallout 4, Starfield ve Elder Scrolls serisinin yazarları Bethesda Softworks Studio tarafından geliştirildi.
Broken Steel, Fallout 3ün üçüncü DLCsidir. Genişleme, eleştirmenlerce beğenilen The Elder Scrolls serisinin yaratıcıları Bethesda Softworks tarafından geliştirildi.
Fallout 3: Point Lookout, çok popüler bir kıyamet sonrası RPG olan Fallout 3ün dördüncü DLCsidir.
Yorumlar
Yorum ekle