Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto: The Broken Bond Türkçe yama

03.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Naruto: The Broken Bond. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir JUNLAJUBALAM.

Oyun için türkçe yama metni Naruto: The Broken Bond (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: JUNLAJUBALAM
Oyun açıklaması:
Naruto: The Broken Bond, 2007de çıkan Naruto: Rise of a Ninjanın doğrudan devamı. Devam oyunu, o orijinal oyun tarafından belirlenen kuralları takip ediyor, bu yüzden yine özünde dövüş olan bir aksiyon macera oyunu alıyoruz.

İndirme sayısı:
8703
Yayın yılı:
2008





Naruto: The Broken Bond oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto: The Broken Bond dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto: The Broken Bond klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto: The Broken Bond ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto: The Broken Bond oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto: The Broken Bond içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto: Ninja Council 2, TOMY tarafından Aspect ile birlikte geliştirilen atari oyunu Naruto: Ninja Councilin devamı niteliğindedir.
James Bond: World of Espionage, Glu Mobile tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz iş modeline dayanan, oynaması ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto ve Sasuke entrika ve hilelerle dolu bir arka planda karşı karşıya gelirken, NARUTO SHIPPUDEN arkındaki en popüler hikayelerden birini ilk elden deneyimleyin!
James Bond 007: NightFire, oyuncuların dünyanın en iyi ve en tehlikeli ajanı rolünü üstlendiği bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle