Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Where Cards Fall Türkçe yama

04.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Where Cards Fall. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama RiTUEL.

Oyun için türkçe yama metni Where Cards Fall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Where Cards Fall for iOS ve PC, The Game Band (yeni bir Amerikan stüdyosu) ve Snowman (DISTANT ve Altos Adventureın yaratıcıları) tarafından yaratılan alışılmadık bir mantıksal oyundur.

İndirme sayısı:
10893
Yayın yılı:
2019





Where Cards Fall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Where Cards Fall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Where Cards Fall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Where Cards Fall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Where Cards Fall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Where Cards Fall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
Kartların Sesi: Boru Beasts, klasik masa üstü RPGlerden esinlenen bir dizi kart oyununda üçüncü taksittir.
Kartların Sesi: Terkedilmiş Kız, Ekim 2021de piyasaya sürülen kart oyunları ve RPG unsurları içeren bir dizi oyunun ikinci taksitidir.
Shovel Knight: King of Cards, Shovel Knightın son genişletmesidir - her iki oyun da Yacht Club Games tarafından geliştirilmiştir ve (diğer platformların yanı sıra) PC, PS3 vb.
Kartların Sesi: Isle Dragon Roars, bir RPG kart oyunudur. Proje Square Enix tarafından yayınlandı ve yaratıcı yönetmeni Drakengard ve NieR serileriyle tanınan Yoko Taro oldu.
Yorumlar
Yorum ekle