Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shovel Knight: King of Cards Türkçe yama

11.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Shovel Knight: King of Cards. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shovel Knight: King of Cards (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Shovel Knight: King of Cards, Shovel Knightın son genişletmesidir - her iki oyun da Yacht Club Games tarafından geliştirilmiştir ve (diğer platformların yanı sıra) PC, PS3 vb.

İndirme sayısı:
8127
Yayın yılı:
2019





Shovel Knight: King of Cards oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shovel Knight: King of Cards dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shovel Knight: King of Cards klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shovel Knight: King of Cards ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shovel Knight: King of Cards oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shovel Knight: King of Cards içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shovel Knight: PC, 3DS vb. için Spectre of Torment, Yacht Club Games tarafından geliştirilen, hayranların en sevdiği platform oyunu Shovel Knight için ücretsiz bir DLCdir.
Shovel Knight: Showdown, platform oyunu ve RPG Shovel Knightın sıcak bir şekilde karşılanan melezi için başka bir genişlemedir.
Shovel Knight Dig, popüler Shovel Knight oyununun yan ürünü olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
Shovel Knight: Plague of Shadows, oyuncunun kürek kullanan zırhlı bir kahramanın rolünü üstlendiği bir platform oyunu olan Shovel Knight için ücretsiz bir genişlemedir.
PC, PS4 vb. için Kürek Şövalyesi, Sean Velasco ve Way Forwardın bir grup eski çalışanı (A Boy and His Blob, BloodRayne: Betrayal gibi oyunların yaratıcıları) tarafından 2011 yılında kurulan bağımsız
Yorumlar
Yorum ekle