Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Voice of Cards: The Forsaken Maiden Türkçe yama

03.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Voice of Cards: The Forsaken Maiden! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Voice of Cards: The Forsaken Maiden (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Kartların Sesi: Terkedilmiş Kız, Ekim 2021de piyasaya sürülen kart oyunları ve RPG unsurları içeren bir dizi oyunun ikinci taksitidir. Orijinalinde olduğu gibi, bu projenin yaratıcı yönetmeni ünlü Yoko Taro (yaratıcı) idi.

İndirme sayısı:
8881
Yayın yılı:
2022





Voice of Cards: The Forsaken Maiden oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Voice of Cards: The Forsaken Maiden dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Voice of Cards: The Forsaken Maiden klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Voice of Cards: The Forsaken Maiden ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Voice of Cards: The Forsaken Maiden oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Voice of Cards: The Forsaken Maiden içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb.de bulunan Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sıradan bir gizli nesne macera oyunudur.
Lord of Magna: Maiden Heaven, 2014 yılında Japonyada 3DS el cihazında piyasaya sürülen Kinki no Magunanın İngilizce versiyonudur.
Kartların Sesi: Boru Beasts, klasik masa üstü RPGlerden esinlenen bir dizi kart oyununda üçüncü taksittir.
Kartların Sesi: Isle Dragon Roars, bir RPG kart oyunudur. Proje Square Enix tarafından yayınlandı ve yaratıcı yönetmeni Drakengard ve NieR serileriyle tanınan Yoko Taro oldu.
Fatal Frame: Maiden of Black Water, 2001 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen popüler korku serisinin beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle