Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lord of Magna: Maiden Heaven Türkçe yama

28.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Lord of Magna: Maiden Heaven. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GZKS.

Oyun için türkçe yama metni Lord of Magna: Maiden Heaven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Lord of Magna: Maiden Heaven, 2014 yılında Japonyada 3DS el cihazında piyasaya sürülen Kinki no Magunanın İngilizce versiyonudur. Aksiyon, Luchs adlı birinin bir gün adı verilen bir bilezik bularak huzurlu hayatı kesintiye uğrayan bir macerasının hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
10284
Yayın yılı:
2014





Lord of Magna: Maiden Heaven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lord of Magna: Maiden Heaven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lord of Magna: Maiden Heaven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lord of Magna: Maiden Heaven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lord of Magna: Maiden Heaven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lord of Magna: Maiden Heaven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Magna Mundi, Europa Universalis III için en iyi modlardan biri olarak başladı.
AND ve iOS için Iron Maiden: Legacy of the Beast, Roadhouse Interactive (Warhammer 40,000: Carnageın yaratıcıları) ve 50cc Gamesin bir araya gelerek Iron Maiden grubuyla güçlü bir işbirliği içinde
PC, AND vb.de bulunan Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sıradan bir gizli nesne macera oyunudur.
Larry Cum Laude! Üniversite Larry için zordur, temelde ara sıra çıkıp kızlara asılan zavallı bir zavallıdır, ancak işler her zaman korkunç bir şekilde ters gider.
Fatal Frame: Maiden of Black Water, 2001 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen popüler korku serisinin beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle