Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Iron Maiden: Legacy of the Beast Türkçe yama

16.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Iron Maiden: Legacy of the Beast. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UP7, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Iron Maiden: Legacy of the Beast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Iron Maiden: Legacy of the Beast, Roadhouse Interactive (Warhammer 40,000: Carnageın yaratıcıları) ve 50cc Gamesin bir araya gelerek Iron Maiden grubuyla güçlü bir işbirliği içinde oluşturduğu bir oyundur.

İndirme sayısı:
10636
Yayın yılı:
2016





Iron Maiden: Legacy of the Beast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Iron Maiden: Legacy of the Beast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Iron Maiden: Legacy of the Beast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Iron Maiden: Legacy of the Beast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Iron Maiden: Legacy of the Beast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Iron Maiden: Legacy of the Beast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Iron Cross: PC için Hearts of Iron Game, Hearts of Iron II için bir genişletme paketidir;
PC, AND vb.de bulunan Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sıradan bir gizli nesne macera oyunudur.
Lord of Magna: Maiden Heaven, 2014 yılında Japonyada 3DS el cihazında piyasaya sürülen Kinki no Magunanın İngilizce versiyonudur.
Aynı zamanda ülkesinin başkanı olan liseli bir kız olan Oozora Shokonun, Japonyayı işgal eden bir düşman kuvvetiyle savaşmak için Kaiho Makinesi adlı bir robot kullandığı bir 3D atış oyunu.
Fatal Frame: Maiden of Black Water, 2001 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen popüler korku serisinin beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle