Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deep Black: Reloaded Türkçe yama

12.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deep Black: Reloaded. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama METROiD.

Oyun için türkçe yama metni Deep Black: Reloaded (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Aksiyon günümüzden yaklaşık 5 yıl sonra gerçekleşir ve 2 yıl daha oyun sırasında gelişir. Başlıca çatışan taraflar şunlardır: Birleşik Devletler ve ayrıca Büyük Britanya, İtalya, Fransa, Japonyadan tanınmış askeri yüzücü mangalarına sahip NATO ülkeleri;

İndirme sayısı:
10568
Yayın yılı:
2011





Deep Black: Reloaded oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deep Black: Reloaded dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deep Black: Reloaded klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deep Black: Reloaded ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deep Black: Reloaded oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deep Black: Reloaded içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nightmares from the Deep 3: Davy Jones, korkusuz müze küratörü Sara Black ve kızı Corynin ardından eleştirmenlerce beğenilen korsan üçlemesinin son bölümüdür.
Deep Black Online, 2011 yazında Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya sürülecek olan Deep Black oyununun bilim kurgu dünyasına dayanmaktadır.
Senran Kagura 2: Deep Crimson, ninja öğrencilerinin rolünü oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır.
Oyun Açıklaması Yeni macera okyanus dalgalarının derinliklerinde başlıyor!
PC için Deep Sky Derelicts, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip taktiksel bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle