Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deep Sea Tycoon 2 Türkçe yama

08.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deep Sea Tycoon 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deep Sea Tycoon 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Oyun Açıklaması Yeni macera okyanus dalgalarının derinliklerinde başlıyor! Oyunculara bir sualtı rüya cenneti yaratma fırsatı verildikçe deniz yaşamı gelişiyor.

İndirme sayısı:
10348
Yayın yılı:
2005





Deep Sea Tycoon 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deep Sea Tycoon 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deep Sea Tycoon 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deep Sea Tycoon 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deep Sea Tycoon 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deep Sea Tycoon 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deep Sea Fishing 2, özellikle derin okyanus balıkçılığı sevenler için tasarlanmış Virtual Deep Sea Fishingin devamı niteliğindedir.
Deep Black Online, 2011 yazında Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya sürülecek olan Deep Black oyununun bilim kurgu dünyasına dayanmaktadır.
Senran Kagura 2: Deep Crimson, ninja öğrencilerinin rolünü oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır.
PC için Deep Sky Derelicts, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip taktiksel bir rol yapma oyunudur.
Tarihin derinliklerinde dünyanın ilk satranç makinesini, efsanevi Chess Turku buluyoruz.
Yorumlar
Yorum ekle