Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Senran Kagura 2: Deep Crimson Türkçe yama

27.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Senran Kagura 2: Deep Crimson. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Senran Kagura 2: Deep Crimson (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Senran Kagura 2: Deep Crimson, ninja öğrencilerinin rolünü oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır. Başlık, 2011 ve 2012de Nintendo 3DS konsolunda piyasaya sürülen Senran Kagura ve Senran Kagura Burst oyunlarının doğrudan devamıdır.

İndirme sayısı:
10715
Yayın yılı:
2014





Senran Kagura 2: Deep Crimson oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Senran Kagura 2: Deep Crimson dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Senran Kagura 2: Deep Crimson klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Senran Kagura 2: Deep Crimson ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Senran Kagura 2: Deep Crimson oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Senran Kagura 2: Deep Crimson içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Senran Kagura Burst Re:Newal, hacknslash oyunlarının öğelerini beatem uplarınkilerle birleştiren bir 3D aksiyon oyunudur.
Senran Kagura, içinde ninja öğrencileri oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır.
Senran Kagura: Afiyet olsun (tit. org. Dekamori Senran Kagura), kadın kahramanların bir yemek yarışmasına katıldığı müzikal bir ritim oyunudur.
Senran Kagura: Estival Versus for PS4, PC ve PSV, 2011 yılında Nintendo 3DS için Senran Kagura ile kurulan Senran Kagura serisinin dördüncü oyunudur.
Senran Kagura Şeftali Topu, Japon kızların başrolde olduğu serinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle