Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deep Sky Derelicts Türkçe yama

14.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deep Sky Derelicts. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deep Sky Derelicts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
PC için Deep Sky Derelicts, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip taktiksel bir rol yapma oyunudur. Fin stüdyosu Snowhound Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9821
Yayın yılı:
2018





Deep Sky Derelicts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deep Sky Derelicts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deep Sky Derelicts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deep Sky Derelicts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deep Sky Derelicts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deep Sky Derelicts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deep Black Online, 2011 yazında Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya sürülecek olan Deep Black oyununun bilim kurgu dünyasına dayanmaktadır.
Senran Kagura 2: Deep Crimson, ninja öğrencilerinin rolünü oynadığımız macera unsurlarına sahip üç boyutlu bir aksiyon yapımıdır.
Oyun Açıklaması Yeni macera okyanus dalgalarının derinliklerinde başlıyor!
Anno 2070: Deep Ocean, oyun mekaniğini genişleten ve birkaç yenilik getiren Anno 2070 için bir genişletmedir.
PC ve XONE için Deep Rock Galactic, alışılmadık bir kooperatif FPSdir ve Danimarkalı stüdyo Ghost Ship Games tarafından geliştirilen ilk oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle