Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blaze Union: Story to Reach the Future Türkçe yama

01.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Blaze Union: Story to Reach the Future. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FFF.

Oyun için türkçe yama metni Blaze Union: Story to Reach the Future (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Blaze Union: Story to Reach the Future, Yggdra Unionın GBA prodüksiyonunun öncüsüdür. Oyun bir kez daha Sting stüdyosunun sorumluluğundadır ve oyunun kendisi bir strateji ve RPG karışımıdır.

İndirme sayısı:
9099
Yayın yılı:
2010





Blaze Union: Story to Reach the Future oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blaze Union: Story to Reach the Future dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blaze Union: Story to Reach the Future klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blaze Union: Story to Reach the Future ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blaze Union: Story to Reach the Future oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blaze Union: Story to Reach the Future içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of Reach for PC, popüler sandbox hayatta kalma simülatörleri türünü temsil eden, RPG öğelerine sahip birinci şahıs bir MMO oyunudur.
Warhammer 40,000: Sanctus Reach for PC, türün diğer yapımlarıyla tanınan Straylight Entertainment ve Slitherine stüdyosunun ilk çıkışları tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Reach for the Sun, esas olarak akıllı telefonlar ve tabletler için uygulamalarda uzmanlaşmış bir stüdyo olan Filament Gamesin eseridir.
Yıl 2099: Union City Valisi bir dizi terörist saldırının hedefi haline geldi.
Ünlü geliştirici Bungie tarafından Xbox 360 için özel olarak geliştirilen Halo: Reach, tüm zamanların en çok satan Xbox serisinin gişe rekorları kıran ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle