Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reach for the Sun Türkçe yama

30.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Reach for the Sun. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AkEd.

Oyun için türkçe yama metni Reach for the Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Reach for the Sun, esas olarak akıllı telefonlar ve tabletler için uygulamalarda uzmanlaşmış bir stüdyo olan Filament Gamesin eseridir. Üretim, UDL (Universal Design for Learning) didaktik yöntemine dayalı bir eğitim yardımı olarak oluşturuldu.

İndirme sayısı:
8641
Yayın yılı:
2013





Reach for the Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reach for the Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reach for the Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reach for the Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reach for the Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reach for the Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of Reach for PC, popüler sandbox hayatta kalma simülatörleri türünü temsil eden, RPG öğelerine sahip birinci şahıs bir MMO oyunudur.
Warhammer 40,000: Sanctus Reach for PC, türün diğer yapımlarıyla tanınan Straylight Entertainment ve Slitherine stüdyosunun ilk çıkışları tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Blaze Union: Story to Reach the Future, Yggdra Unionın GBA prodüksiyonunun öncüsüdür.
The Elder Scrolls Online: Morrowind – Horns of the Reach PC, PS4 ve XONE için The Elder Scrolls Onlineın ilk resmi DLCsidir: Morrowind, MMORPG The Elder Scrolls Online: Tamirel Unlimited için şimdiye
Ünlü geliştirici Bungie tarafından Xbox 360 için özel olarak geliştirilen Halo: Reach, tüm zamanların en çok satan Xbox serisinin gişe rekorları kıran ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle