Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Out of Reach Türkçe yama

17.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Out of Reach. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Out of Reach (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Out of Reach for PC, popüler sandbox hayatta kalma simülatörleri türünü temsil eden, RPG öğelerine sahip birinci şahıs bir MMO oyunudur. Indiegogodaki bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde geliştirilen bu prodüksiyonun arkasında Studio Space Boat var.

İndirme sayısı:
10182
Yayın yılı:
2018





Out of Reach oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Out of Reach dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Out of Reach klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Out of Reach ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Out of Reach oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Out of Reach içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warhammer 40,000: Sanctus Reach for PC, türün diğer yapımlarıyla tanınan Straylight Entertainment ve Slitherine stüdyosunun ilk çıkışları tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Blaze Union: Story to Reach the Future, Yggdra Unionın GBA prodüksiyonunun öncüsüdür.
Reach for the Sun, esas olarak akıllı telefonlar ve tabletler için uygulamalarda uzmanlaşmış bir stüdyo olan Filament Gamesin eseridir.
The Elder Scrolls Online: Morrowind – Horns of the Reach PC, PS4 ve XONE için The Elder Scrolls Onlineın ilk resmi DLCsidir: Morrowind, MMORPG The Elder Scrolls Online: Tamirel Unlimited için şimdiye
Ünlü geliştirici Bungie tarafından Xbox 360 için özel olarak geliştirilen Halo: Reach, tüm zamanların en çok satan Xbox serisinin gişe rekorları kıran ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle