Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nightlong: Union City Conspiracy Türkçe yama

10.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nightlong: Union City Conspiracy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Nightlong: Union City Conspiracy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Yıl 2099: Union City Valisi bir dizi terörist saldırının hedefi haline geldi. Eski bir borcunu ödemesi için onun tarafından çağrıldığında, bu alt örgüte sızmak ve operasyonlarını sabote etmek için destansı bir grafik maceraya atılmalısın.

İndirme sayısı:
9683
Yayın yılı:
1999





Nightlong: Union City Conspiracy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nightlong: Union City Conspiracy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nightlong: Union City Conspiracy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nightlong: Union City Conspiracy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nightlong: Union City Conspiracy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nightlong: Union City Conspiracy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Break The Conspiracy, sizi Prison Break dünyasında daha önce hiç olmadığı kadar ileri götürür.
Tropico serisinin ve Railroad Tycoon 2 ve 3ün geliştiricileri PopTop Software, oyuncuların yeniden birleşmek için birçok savaşan gruptan biri olarak savaştığı sıra tabanlı bir strateji savaş oyunu
Blaze Union: Story to Reach the Future, Yggdra Unionın GBA prodüksiyonunun öncüsüdür.
Solidarity: Conspiracy Manager, Ulusal Görsel-İşitsel Sanatlar Enstitüsü, Gudejko Studio ve One2Tribe geliştirme stüdyosunun ortak girişimidir.
Brigade E5: New Jagged Union, oyuncuları küçük tropik Palinero ülkesinde iç savaşın eşiğine getiren taktiksel bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle