Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mad TV Türkçe yama

05.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Mad TV. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama TWK sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Mad TV (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Archie her gün olduğu gibi kanepede yatıyordu ve televizyon ekranına hüzünlü gözlerle bakıyordu. Sıkıcı programları izlemekten kaynaklanan yorgunluk yavaş yavaş belli oluyordu.

İndirme sayısı:
9255
Yayın yılı:
1991





Mad TV oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mad TV dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mad TV klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mad TV ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mad TV oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mad TV içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bio Inc., küçük bir Kanadalı stüdyo DryGin tarafından yaratılmış bir biyomedikal strateji oyunudur.
Ayın onuncu döngüsünün sonu geliyor ve Arthur, Görünmezler diyarına dönüş hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor.
Lemmings şüphesiz bilgisayar eğlence tarihinin en ünlü oyunlarından biridir ve kesinlikle en sık dönüştürülen oyun 28 farklı donanım platformunda uygulanmıştır.
Hayat sıkıcı hale geldiğinde, yeni ithal arabanız sadece ev-iş-ve-dönüş rotanızda trafik sıkışıklığında oturmak için kullanıldığında, yabancı beş yıldızlı tatil köyleri size neşe getirmediğinde, ünlü
Gece gelip sakinler yavaş yavaş uykuya daldığında, Moskova sokakları Ebedi düşmanların Işık ve Karanlığın güçlerinin savaş alanı haline gelir.
Yorumlar
Yorum ekle