Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Classic Car Racing Türkçe yama

14.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Classic Car Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EiTheL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Classic Car Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Hayat sıkıcı hale geldiğinde, yeni ithal arabanız sadece ev-iş-ve-dönüş rotanızda trafik sıkışıklığında oturmak için kullanıldığında, yabancı beş yıldızlı tatil köyleri size neşe getirmediğinde, ünlü SSCByi hatırlamanın zamanı geldi.

İndirme sayısı:
8078
Yayın yılı:
2007





Classic Car Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Classic Car Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Classic Car Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Classic Car Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Classic Car Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Classic Car Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nexuiz Classic, bir grup çok oyunculu aksiyon oyunu meraklısı tarafından geliştirilen bir oyundur.
50 Classic Games 3D, Alman geliştirici stüdyosu Cerasus Medianın Nintendo 3DS konsolunda en sevdikleri geleneksel kart, masa veya atari oyunlarına erişmek isteyen oyunculara yönelik bir ürünüdür.
İnek bir duvar çiçeği olabilirsin, ama oradaki en havalı kedi olmak üzeresin.
Austin Mini, Austin-Healy, MG, Rover ve Triumph dahil, aralarından seçim yapabileceğiniz inanılmaz bir yüksek performanslı klasik otomobil yelpazesi.
Shadow Warrior Classic Redux, 1997deki ikonik Shadow Warriorın yenilenmiş bir versiyonu olan bir aksiyon oyunu ve FPS melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle