Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chrysler Classic Racing Türkçe yama

29.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Chrysler Classic Racing. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Chrysler Classic Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
İnek bir duvar çiçeği olabilirsin, ama oradaki en havalı kedi olmak üzeresin. Chrysler Classic Racing, 1950ler ve 1960ların araba çılgınlığı döneminde Amerikada geçiyor ve siz sadece kendi tarzınızı yeniden tanımlayarak değil, aynı zamanda yoldaki en havalı yarış aracını yaratarak Havanın Kralı olma görevindesiniz!

İndirme sayısı:
8384
Yayın yılı:
2008





Chrysler Classic Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chrysler Classic Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chrysler Classic Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chrysler Classic Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chrysler Classic Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chrysler Classic Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özellikler Sevilen orijinalin mükemmel bir şekilde yeniden yaratılması!
Prince of Persia Classic, Doğu ortamında geçen popüler bir platform oyununun yeniden çevrimidir.
Austin Mini, Austin-Healy, MG, Rover ve Triumph dahil, aralarından seçim yapabileceğiniz inanılmaz bir yüksek performanslı klasik otomobil yelpazesi.
Far Cry 3: Classic Edition, Far Cry 3ün özel bir sürümüdür. Bu Ubisoftun oyunu, başlangıçta serideki beşinci giriş için sezon geçişinin bir parçası olarak piyasaya sürüldü, ancak bir ay sonra
Hayat sıkıcı hale geldiğinde, yeni ithal arabanız sadece ev-iş-ve-dönüş rotanızda trafik sıkışıklığında oturmak için kullanıldığında, yabancı beş yıldızlı tatil köyleri size neşe getirmediğinde, ünlü
Yorumlar
Yorum ekle