Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SiNG Türkçe yama

18.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SiNG. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Anthrox sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni SiNG (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
SING, Performance Party stüdyosu tarafından yaratılan bir müzik ve sosyal oyundur. Başlık, türün diğer üyeleri gibi, ritim duygumuzu ve vokal becerilerimizi ve ayrıca dans becerilerimizi test etmemizi sağlar.

İndirme sayısı:
9218
Yayın yılı:
2023





SiNG oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SiNG dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SiNG klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SiNG ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SiNG oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SiNG içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pop Şarkı Söyleriz! PS4 ve XONE için müzik serisinin bir başka bölümü.
Disney Sing It: Pop Hits, Disney Interactive Studiosun popüler müzik oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Partiyi, sizi ve misafirlerinizi geceye kadar şarkı söyleyip dans ettirecek yeni, etkileşimli bir müzikal performans oyunu olan SiNG Party ile başlatın.
Disney Sing It, vokal becerilerinizi test etmenizi sağlayan bir müzik oyunudur.
We Sing Down Under, bize karaoke oynama ve doğrudan Avustralyadan gelen en büyük otuz hit parçayı söyleme fırsatı veren bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle