Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

We Sing Pop! Türkçe yama

24.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik We Sing Pop!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir REPT.

Oyun için türkçe yama metni We Sing Pop! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Pop Şarkı Söyleriz! PS4 ve XONE için müzik serisinin bir başka bölümü. Serideki diğer bölümlere benzer şekilde oyun, karaoke video oyunlarında uzmanlaşmış stüdyo olan Fransız Voxler tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10449
Yayın yılı:
2017





We Sing Pop! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) We Sing Pop! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales We Sing Pop! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama We Sing Pop! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


We Sing Pop! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve We Sing Pop! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
We Sing 80s ile müziğin içine girin ve müziğin en sevilen on yıllarından birinden en büyük şarkılara eşlik edin!
We Sing for XONE ve PS4, Nintendo Wii konsollarının kullanıcıları arasında popüler olan bir dizi karaoke oyununun bir başka bölümüdür.
Disney Sing It: Pop Hits, Disney Interactive Studiosun popüler müzik oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
We Sing Down Under, bize karaoke oynama ve doğrudan Avustralyadan gelen en büyük otuz hit parçayı söyleme fırsatı veren bir müzik oyunudur.
Rock Şarkı Söyleriz! bize karaoke oynama ve rock hayranları tarafından iyi bilinen en büyük hitlerden otuz tanesini söyleme fırsatı veren bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle