Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Element4l Türkçe yama

21.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Element4l. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Element4l (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Element4l, MindTreenin olağanüstü bir film müziği ile sarılmış, akışa ve akıcı oynanışa güçlü bir şekilde odaklanan, sürükleyici ve deneysel bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
10147
Yayın yılı:
2013





Element4l oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Element4l dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Element4l klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Element4l ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Element4l oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Element4l içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Maquette, sıradan bir aşk hikayesini olağanüstü bir şekilde sunmaya odaklanan birinci şahıs bir bulmaca-macera oyunudur.
KickBeat, tamamen 3D karakterler, dövüş ve yüksek enerjili müzik içeren deneysel bir ritim oyunudur Pendulum ve Marilyn Manson gibi tanınmış gruplardan bağımsız öncüler Celldweller ve Blue Stahliye
Rogue Legacy 2, güçlü RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
PS4 için Bound, soyut, çekici bir oyun dünyası sunan deneysel, üç boyutlu bir platform oyunudur.
Film Müziği: Quantum Redshift, progresif Hollandalı dans grubu Junkie XL veya kısaca JXL tarafından oluşturulan özelleştirilmiş bir film müziğine sahiptir.
Yorumlar
Yorum ekle